Vit fisk med mango chutney

Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vit fisk! Man tar det som man haver, det är ett bra recept. Och det här blev faktiskt jättegott!
Hacka en halv purjolök. Skiva 2 block halvtinad vit fisk. Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra. Stek tills du ser att fisken är genomstekt.
Tillsätt ca 1,5 dl mango chutney och 1 burk creme fraiche. Samt 1 tsk sambal oelek. Låt puttra ihop. I slutet lägg i en näve räkor, låt dem bli varma men inte koka.
Servera med ris och sallad.
 
 
7 kommentarer publicerat i Mat
Taggar: Vit fisk, mango chutney
#1 - - znogge:

Låter inte helt fel alls men Husse gillar inte chutney så det får bli till mig...

#2 - - Anonym:

Enkelt och gott. 🍛 🤗

Kram ❤ Comsi Comsa

#3 - - Fyrtiotaggare.com:

Det ser ut och låter som väldigt gott.

#4 - - Ditte:

Vad roligt! Något liknande lagade jag häromdagen och då med lax. (Men jag lagade det hela i ugnen)
Jättegott! Ska prova även med vit fisk.
Tack för detta förslag.

#5 - - mickandialog:

Älskar vit fisk. det här blev jag sugen på.
kramisen

#6 - - Tove Olberg:

Vit fisk finns i min frys också och nu har du gett mig ett recept!

#7 - - Mia:

Låter gott. Fisk i de flesta former gillar jag.