Baltimore

Ensam i Stora Äpplet. Jag vaknade tidigt som vanligt och eftersom jag inte hade något bättre för mig så tog jag mig till Central Park igen.
Bakom Metropolitan Museum finns en obelisk, Cleopatras Needle, som har transporterats till USA från Egypten på 1800-talet. Jag hittade den till slut.
 
 
 
Jag strövade vidare, här Belvedere Castle
 
 
Minnesplats för John Lennon, han mördades utanför sin lägenhet strax intill Central Park 1980. Någon spelade Imagine med gitarr. Jag kan tänka mig att det alltid finns folk på denna plats.
 
 
Vissa delar av Central Park var just mera som en park.
 
 
Medans andra delar är varierande med naturen i centrum- de delarna är min favorit.
 
 
 
Jag sprang till hotellet för att då var det dags att ta bussen till Baltimore. Resan gick bra trots en fläkt på bussen som levde om nåt så hemskt hela resan. Baltimore är- hmm, rätt så deprimerande jämfört med N .Y. Kanhända att det mesta är deprimerande i jämförelse med N.Y. men ändå. Tydligen har Baltimore väldigt stora problem med droger och brottslighet. När man går på gatan får man vara i stort sett ensam fast det bor över 600 000 människor här och det är Marylands huvudstad. Vädret är också piss men det är inte Baltimores fel. Det positiva är att det verkar vara billigare här än i N.Y.
 
 
Jag har inte bott på Hilton förut, det gör vi nu. Vi delar ett rum och det var på håret att vi fick dela sängen också med Marie. Men vi hittade en bäddsoffa i vår lilla lägenhet. God natt igen!
 
 
Visa fler inlägg